Report this Group
Group Officers
Group Details
Members
Comments
 
Group Information
Group NameLoan RM18,000 Tanpa Faedah Untuk Orang Swasta Blacklist LuLus Dari Affin
DescriptionLoan RM18,000 Tanpa Faedah Untuk Orang Swasta Blacklist LuLus Dari Affin *** (Tertakluk Terma & Syarat,Sila Baca Di Bawah)

Saya dah research dan cuba macam-macam cara selain dari ah long untuk cara paling mudah berjaya mendapat personal loan ni tapi sebelum ni gagal sahaja walau dimanapun saya try, di semua local bank lah, mara lah,tekun lah,koperasi lah,apa-apa je cara dah saya try semuanya hampa belaka sehingga sy cuba cara ni,mula-mula ingatkan gagal juga macam yang dulu-dulu tapi dapat pula pinjaman tu dapat komisen lumayan lagi pula menjadi agen pinjaman dan memperkenalkan kepada orang-orang yang perlukan pinjaman peribadi.

Ramai yang ingin memulakan perniagaan atau mencapai sesuatu matlamat peribadi perlukan duit? Oleh itu saya memilih AXA Affin kerana bukan sahaja mereka menyediakan pinjaman peribadi malahan mereka menyediakan peluang menjana pendapatan dengan mengikuti program member get member. Teknik pakejkan loan dengan produk @ perkhidmatan perniagaan utama anda dapat meningkatkan & menggandakan jualan perniagaan anda.
Pinjaman Peribadi Tanpa Faedah

Jumlah pinjaman RM18,000.
Kadar faedah 0%.
6 bulan tidak perlu bayar Ansuran. Ansuran bulanan pertama adalah pada bulan yang ke 7.
Syarat Kelayakan umur 18 tahun keatas dan tidak muflis. Blacklist @ AKPK boleh mohon.
Semua katogari pekerjaan & perniagaan termasuk pemohon yang tidak bekerja @ lepasan universiti juga boleh mohon.
Komisen RM1980 akan diberikan sekiranya pemohon memperkenalkan seorang rakan ke dalam program ini samaada menjadi wakil atau memohon pinjaman.
Pemohon tidak perlu membayar ansuran bulanan menggunakan duit sendiri kerana pihak Axa Affin akan menggunakan hasil komisen pemohon untuk membayar balik hutang RM18,000 dan tempoh pembayaran semula ansuran bulanan boleh dirunding mengikut budibicara Axa Affin.


Pinjaman Pelaburan Tanpa Faedah

Minima 1 lot pinjaman adalah RM5000.
Kadar faedah 0%.
Semua golongan boleh mohon termasuk blacklist atau muflis.
Perlindungan insuran percuma RM5000.
Bayaran balik bulanan RM100 - RM150 untuk 6 tahun sahaja (bergantung kepada umur)
Keuntungan tetap tahunan dijamin RM150 untuk 1 lot pinjaman. Setiap 5 tahun keuntungan tetap akan digandakan sebanyak 2 kali iaitu RM300. Untuk tempoh 30 tahun anda layak 6 kali menerima keuntungan RM300 (tahun ke 5 , 10 , 15 , 20 , 25 dan 30).
Refinancing dibenarkan selepas tahun ke 3.


Pinjaman Pelaburan 3 Generasi

Minima 1 lot saham RM10,000.
Perlindungan insuran pecuma RM10,000.
Semua golongan boleh apply termasuk blacklist dan muflis.
Ansuran bayaran bulanan RM100-RM150 selama 10 tahun.
Keuntungan tetap tahunan RM400 dijamin untuk 1 lot dibayar bermula tahun ke 10 sehingga umur pemohon mencecah 100 tahun.
Refinancing dibenarkan selepas tahun ke 3.
Tempoh bayaran 10 tahun sahaja & selepas 10 tahun anda boleh keluarkan simpanan anda.

website
http://www.1web2u.ws
http://zerointerestpersonalloan.blogspot

Profile Facebook Saya http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553579282#!/profile.php?id=100000553579282

Untuk Penerangan Lanjut Call 0102022544 / 0105433442

English Version
I'm trying to research about different ways other than ah long for the easiest way to secure my personal loan but failed just before my anywhere I try, in all the local banks was, is advancing, it is determined, the cooperative is, what je-what I try all my way quite disappointed to sy try my way, first thought the first fail-first kind but I can also loan money to commission the agent will be introduced to the loan and those who need a personal loan .

Many want to start a business or achieving a personal goal need money? So I choose AXA Affin because they not only provide personal loans but they provide opportunities to generate income by following the member get member program. Technical pakejkan loan with key business services @ products you can increase sales and double your business.
Personal Loan Interest Free

Total loans of RM18, 000.
0% interest rate.
6 months do not have to pay installments. The first monthly installment is in the 7th.
Eligibility age 18 and over and not go bankrupt. Blacklist @ AKPK may apply.
All work & business katogari including applicants who do not work @ university graduates may also apply.
RM1980 commission will be given if the applicant is to introduce a partner in this program either a representative or apply for a loan.
The applicant does not have to pay monthly installments using his own money for the Axa Affin commission will use the proceeds to repay debt applicants RM18, 000 and the monthly repayment may be negotiated at the discretion of Axa Affin.


Interest Free Loan Investments

Minimum loan is a lot 5000.
0% interest rate.
All groups can apply including the blacklist or bankruptcy.
Free insurance coverage 5000.
Monthly repayment of RM100 - RM150 for six years (depending on age)
Guaranteed fixed annual profit of RM150 for a lot of loans. Every five year profits will be multiplied by 2 times the RM300. For 30 years you are entitled to six times to earn profits of RM300 (year-on-5, 10, 15, 20, 25 and 30).
Refinancing allowed after three years.


3rd Generation Investment Loans

Minimum of one lot of shares of RM10, 000.
Pecuma insurance coverage of RM10, 000.
All groups can apply including the blacklist and bankrupt.
Monthly installments of RM100-RM150 for 10 years.
Guaranteed fixed annual profit of RM400 for a lot due to start year 10 until the applicant reaches the age of 100 years.
Refinancing allowed after three years.
10 years repayment period and after 10 years you can withdraw your savings.

Website
http://www.1web2u.ws
http://zerointerestpersonalloan.blogspot.com/

*** Terms & Condition Apply
( Unemployed,single mother,jobless graduates & people who don't have full time job PREFERRED)

To know more, call me at 0102022544 or 0105433442 for an appointment
Category Other - Networks Group